Primele fotografii cu inimi le-am făcut dintr-o joacă. Dar apoi am fost uimită câte inimi sunt în jurul nostru – în detalii de arhitectură și feronerie, în forma vegetației, în arta stradală. Așa s-a născut această serie de fotografii care prezintă inimile Timișoarei.

Ca de obicei, prin fotografie lansez o invitație de a privi mai cu atenție și mirare lumea din imediata noastră apropiere. Este o invitație de a explora orașul în care locuim, de a-l cunoaște mai bine, poate de a-l privi mai cu drag.

Nu sunt genul care vânează inimioare sau care sărbătorește Dragobetele, dar pentru Timișoara o fac și pe asta 🙂

Așa că vă aștept sâmbătă, 24 februarie, chiar de Dragobete, pe Podul de Fier din cartierul Iosefin (detalii locatie aici) la o expoziție în aer liber, care va dura doar o zi.

Vernisajul expoziției va fi la ora 12.00. Prezintă Daniela Chesaru și Teodora Borghoff din partea Fundației Comunitare Timișoara și Gabriel Amza din partea Centrului de Arte Diverse MISC.

Expoziția va fi prezentă (împreună cu mine 🙂 pe pod până la ora 17.00.

Această expoziție este realizată cu susținerea Fundației Comunitare Timișoara și Centrului de arte diverse MISC, cărora le mulțumesc…din inimă 🙂

În caz de vreme nefavorabilă (sper să nu fie cazul :), consultați pagina de facebook a evenimentului pentru detalii.

Categories:

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscrie-te aici dacă vrei să primesti SCRISORI de la mine
Arhiva