Șapte fotografe, șapte stiluri diferite, șapte abordări personale asupra unui subiect vechi de când lumea și niciodată epuizat: Femeia.

Fiecare din cele șapte fotografe din Timișoara au interpretat o temă atât de vastă într-un mod profund personal, pentru că ele împărtășesc ideea că fotografia este în aceeași măsură un intrument de a descoperi lumea, cât și de a se descoperi pe sine. Practic expoziția reunește șapte mini-expoziții într-una, în genuri fotografice foarte diverse: conceptual, nud, documentar, abstract, instalație foto. Vor expune: Luiza Alecsandru, Dana Moica, Livia Mihuț, Mariana Băcilă, Daliana Iacobescu, Adelina Gelu și Claudia Tănăsescu.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 11 mai 2018, ora 19 la Centrul de Arte Diverse MISC, pe splaiul Nicolae Titulescu, nr. 13. Va prezenta domnul conf. dr. Lucian Ionică.

Detalii: eveniment facebook

Asta e descrierea oficială. Ideea e că împreună cu câteva colege fotografe am avut ideea de a face o expoziție pe o temă care ne interesează pe fiecare în mod personal, că doar e parte din noi.

Proiectul pe care-l voi prezenta eu, sau cel puțin o sămânță de proiect, este despre mama.

Vă aștept la vernisaj.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Categories:

Tags:

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscrie-te aici dacă vrei să primesti SCRISORI de la mine
Arhiva