Testimoniale de la participanții la atelierele creative de art-therapy, atât online, cât și în persoană

 • Foto-explorator al lumii interioare
 • Lunea creativă
 • Ziua copilului pentru oameni mari

Detalii

 • Introspecție. Cu asta plec de aici. Nu am mai avut timp să mă gândesc atât de mult la mine de foarte mult timp. And it felt very nice. Și mă ajută să mă gândesc la mine ca individ, nu ca mamă, ca femeie în câmpul muncii, etc. (Corina)
 • Mi se pare foarte interesant ce au scris colegele și mi-au venit multe idei când am citit. De multe ori te gândești la tine, dar te gândești în momente, dar când pui toate exercițiile laolaltă, iese un colaj și îți spui, oau, eu chiar așa sunt. Mi-a plăcut că nu ne-ai direcționat nicicum, ne-ai dat doar un cadru în care să explorăm noi. (Roxana)
 • Pe lângă introspecție, am apreciat modalitatea aceasta de a te recupera prin diferite detalii și a crea un portret al tău mai complex. Pluri-perspectivismul. Fiecare exercițiu a fost o invitație la a ne privi pe noi și lumea noastră din perspective neașteptate și multiple, pe care eu, cel puțin nu le întrevedeam pe toate. De la lucruri aparent simple, dar dacă stai să te oprești un pic asupra lor, te coboară mai în adâncime. Al doilea lucru cu care plec este flexibilitatea imaginației. Sunt acolo niște garduri pe care încet încet trebuie să le dai jos și după aceea e un câmp întreg care te așteaptă. (Elena)
 • Creativitatea adusă la viață. Toți oamenii au creativitate, dar poate nu toți avem timp, nu știm cum să o punem în practică, și atunci prin exercițiile pe care ni le-ai propus, ne-ai ajutat să descoperim creativitatea din noi. În plus, am plecat cu gândul: uite ce lucruri frumoase avem fiecare în noi. Și uite că avem lucruri în comun (Andreea)
 • Mi-a plăcut cursul, e ludic, jucăuș și îmi place cum l-ai structurat gradat. Cred că trebuie să-l ții în continuare, e o explorare creativă și benefică a cunoașterii de sine. E fain să-i dai copilului interior de joacă.  (Luiza)
 • La Claudia am apreciat dintoteauna, pe lângă profesionalismul și dăruirea pentru fotografie și scris, urmatoarele calități: simplitatea, sinceritatea și autenticitatea. Aceste calități se manifestă în tot ceea ce face, atât în propria ei artă cât și în workshopurile pe care le oferă. La cursurile ei, chiar și la cele online, Claudia reușește să creeze un mediu de încredere reciprocă în care participanții pot explora, se pot exprima liber și pot invăța lucruri noi, atât despre fotografie cât și despre ei inșiși. (Diana) 
 • „Am urmat cursul de foto-explorator în primele luni ale lui 2017 și a fost o explorare în profunzime ce a pregătit terenul pentru a-mi înfige bine rădăcinile și a-mi lua avânt să cresc în direcții noi, atât personal cât și profesional.” (Teodora)

 

 • „Cursul de foto-explorator al lumii interioare mi-a oferit ocazia de a mă cunoaște mai bine prin intermediul scrisului și al fotografiatului. A fost un exercițiu de sinceritate cu mine însumi și de comunicare cu grupul. Feedbackul dat de grup la final mi-a adus un plus de cunoaștere a propriei persoane vazută prin ochii celorlalți.” (Adelina)
 • Multumesc, Claudia! A fost mai mult decat un curs, o experienta de viata orientata spre interior, aducatoare de bucurie! Astept urmatoarele provocari   (Adina)
 • “Ochii văd, mintea explică, sufletul caută și întreabă. Camera vede, fotograful surprinde momentul, iar inspirația și hazardul momentului poate să dea un răspuns la o întrebare. Toți avem ochi și minte. Mulți avem camera și surprindem momente. Câțiva însă au sufletul liber, curios și explorator, care-și caută continuu inspirația sau poate hazardul. Toți avem suflet și mai devreme sau mai târziu îl vom elibera. Poate chiar printr-o cameră manevrată de o minte însuflețită! Întâlnirile Claudiei sunt despre (re)conectare interioară pentru a da suflet la ce te înconjoară!” (Valentin)
 • „Creativitatea prin joc, prin lucrul cu diverse obiecte mi-a stimulat imaginatia. La inceput m-am simtit un pic blocata insa incet inset mi-am dat seama ca pot realize orice, indiferent ca e o scena din viata mea sau ceva simbolic. Temele mi-au starnit interesul si mi s-au parut interesante…” (Mirona)
 • „Pentru mine cursul a fost o provocare, am descoperit prin joaca unele particele din mine insami, neexplorate in modul acesta pana acum si s-au plantat seminte frumoase care sper sa rodeasca in viitor, deschiderea spre a scrie, spre a nu ma opri din a face fotografii, spre a ma juca mai mult. E greu, dar fain 🙂 sa-ti dai timp, sa te descoperi pe tine si pe ceilalti.” (Andreea)