Îmi place să fotografiez diverse tipuri de evenimente pentru că este un amestec de a surprinde momente unice, a fi alert și creativ, a te conecta cu subiectul și a fi invizibil, în același timp. Aduc pasiune, experiență și creativitate în fiecare sesiune foto pe care o realizez, indiferent dacă clientul este o companie, un ONG sau o familie. 

Am experiență de peste opt ani în fotografia de evenimente corporate, culturale, turistice, sportive, sociale, caritabile,  conferințe, evenimente ale firmelor, instituțiilor și ONG-urilor, precum și proiecte cu finanțare europeană sau națională.

Sunt deschisă la colaborări pe proiecte complexe unde este nevoie de fotografie conceptuală, documentară, pentru website-uri, fotoreportaj, care, recunosc, este genul meu preferat de fotografie.

De asemenea, îmi place să fac portrete și să surprind acel ceva unic din fiecare persoană. 

Contactați-mă pentru o ofertă de preț dacă doriți să realizez fotografii pentru evenimentele sau proiectele voastre. Email: claudia.tanasescu@gmail.com

 

Fotografii la evenimente ale firmelor, instituțiilor și ONG-urilor

Este un mediu în care am fost și sunt implicată în Timișoara, îl cunosc și mă simt în largul meu. Înțeleg importanța fotografiilor în documentarea și promovarea unor astfel de evenimente și elementele pe care trebuie să le conțină fotografiile pentru a spune povestea si a duce mesajul mai departe.

Câteva din organizațiile pentru care am realizat fotografii pe diverse proiecte au fost: Fundația Comunitară Timișoara, Institutul Francez Timișoara, Școala Mamei Junior, Asociația Look Inside, Muzeul de Artă Timișoara, Asociația Melopolis, Timișoara Gospel Project, Asociatia De-a arhitectura, Centrul Dialectic București, Asociația LOGGS Timișoara.

Fotografie pe proiecte 

Recunosc că este genul de fotografie care îmi place cel mai mult pentru că este cel mai divers și creativ.

Un exemplu de proiect în cadrul căruia am realizat fotografie de turism, de eveniment, fotoreportaj, am scris articole de turism despre Timișoara și am realizat interviuri în comunitățile locale este Merg în Timișoara

 Fotografii la evenimente culturale, sociale, sportive, festivaluri

Mediul cultural din Timișoara este foarte divers și în continuă dezvoltare. Îmi place să surprind în fotografii atmosfera diverselor evenimente – concerte, expoziții, dansuri, teatru, recitaluri de poezie, festivaluri, manifestări culturale diverse în aer liber. 

Câțiva dintre artiștii și evenimentele pentru care am realizat fotorgafii de acest gen sunt: Alexandra Ușurelu, Salsa Addicted Festival, Caravana Filmelor TIFF, Emil Kindlein Silver Microphones, Blazzaj, Street Delivery, Acces Art, Support Art Festival.

Fotografii la evenimente de familie

În ultima vreme am făcut mai puțin acest tip de fotografie, dar încă îmi place să fac fotografii la evenimente mai mici – cununii civile și religioase, botezuri, zile de naștere și serbări ale copiilor. Cred că oamenii arată cel mai bine așa cum sunt, naturali și că cele mai importante sunt momentele irepetabile și emoțiile autentice, pe care încerc să le surprind în fotografii la astfel de evenimente.

Mai multe fotografii realizate pentru diverși clienți și proiecte puteți vedea pe pagina mea de facebook