Proiecte

  Cititorii

Poate pentru că dintotdeauna mi-a plăcut să citesc și să vorbesc despre cărți, iată un proiect prin care doresc sa realizez portrete de oameni care citesc: fie portrete clasice de cititori, fie oameni cu cărţi scoşi din contextul obişnuit al cititului. La aceasta se adaugă un mic text din partea cititorilor.

Citeşte mai multe despre proiect

 

35 Ways of seeing myself

Acest proiect este foarte personal. Nu urmăresc să fac fotografii în care să arăt frumos/interesant/artistic; probabil că în multe fotografii nici nu voi apărea (deci nu e o serie de autoportrete). Aş vrea să exprim vizual diverse ipostaze care mă reprezintă. Sau aş putea spune că este un jurnal in imagini de călătorie interioara.

                                            Citeşte mai  multe despre proiect

 

Înconjurul lumii mele în 7 zile 05 vineri

Un mic proiect în care timp de 7 zile am explorat lumea din imediata mea apropiere, în care trăiesc zi de zi. Nu ştiam ce voi fotografia, însă am luat aparatul cu mine în fiecare zi şi am lăsat fotografiile să vină la mine.

Citeşte mai multe despre acest proiect

 

 

timisoara meaTimisoara mea

Un proiect pe care l-am început în 2012, imediat după ce m-am întors în România, după mai mulţi ani de locuit în străinătate. Iniţial l-am denumit Timişoara culturală, pentru că în acel an am ieşit mult în oraş, şi umblat mult la tot felul de evenimente: concerte, teatru, performance, dans, festivaluri, lansări de carte, vernisaje, evenimente literare, artistice, evenimente organizate de ONG-uri sau organizaţii social-culturale etc. şi am tot fotografiat. Cred că îmi doream să redescopăr oraşul şi să mă reconectez, reintegrez după lunga absenţă. Iar aceasta a îmbrăcat forma unui proiect foto. Pentru că mă conving tot mai mult că fotografia a fost şi este pentru mine doar un instrument, nu un scop în sine.

Citeşte mai multe despre proiect

 

Poporul de piatră al Timișoarei 

 

_MG_9528Doi

O serie de fotografii care îmi e dragă, poate tocmai pentru că a fost spontană, nu am pornit cu o idee clară de proiect în minte sau cu intenţia de a o realiza, ci s-a relevat pe parcurs ca o tema care se repetă în fotografiile pe care le făceam.

Citeşte mai multe despre proiect

 

 

 

Pe langa fotografie, mai scriu la liternet.

3 thoughts on “Proiecte

   1. Arfat

    Am fost trista azi si atbtuaa ca degeaba incerc sa fac ceva in tara asta .. nu am cu cine. Dar am dat de imaginile tale si iar am prins curaj .. si ce daca suntem o tara de tristi tot am reusit sa zambesc! Am din nou dorinta de a mai posta un blog cu talent 100% romanesc. Tristete este dar mai este si speranta :) si zambet

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *