Vocația. Din ce am văzut, mulți oameni se întreabă și caută. Pentru cei mai mulți dintre noi, este greu să-ți dai seama care este vocația ta. Sau poate mulți dintre noi au deja o idee despre vocația lor dar li se pare imposibil sau foarte greu să o trăiască. Aș vrea să mai adaug că vocația nu este neapărat o activitate singulară. Vocația nu este neapărat un job. Căutarea vocației nu presupune întotdeauna să pleci la capătul lumii sau să-ți schimbi radical viața (deși este posibil să se întâmple asta). Găsirea vocației nu înseamnă neapărat să-ți părăsești jobul și să faci ceva artistic și complet diferit de ce făceai pănă în prezent. Găsirea vocației nu este un final de drum. 

Detalii

Vreau să fiu sinceră cu ce ofer: știu că nici un atelier sau carte sau om din lume nu iți poate spune care iți este vocația și nu poate acționa pentru tine…dar te poate ajuta să cauți, să înțelegi, să încerci, să găsești indicii, să faci încă un pas înainte. 

Eu asta am facut in ultimii 7-8 ani și toată experiența asta și ce am aflat pe drum am pus-o în atelierul acesta. Nu este un atelier științific și teoretic, ci, ca de obicei în cursurile pe care le țin, vom avea parte de multe exerciții practice (adică vă pun la treabă :), vom folosi instrumente creative, inclusiv fotografie și scris, vom avea exemple și studii de caz și…voie bună 🙂 Un mare beneficiu este faptul că totul se desfășoară într-un grup de oameni care au o căutare comună, ceea ce amplifică rezultatele și oferă revelații prin oglindirea în ceilalți, pe care poate altfel nu le-ai avea de unul singur. Am ales instrumente creative pe care le cunosc bine și le folosesc de mai mulți ani (și văd impactul lor asupra oamenilor) pentru că tocmai creativitatea ne face să gândim altfel, ne deschide uși spre înțelegere și ne dă un brânci…să fim un pic mai trăzniți 🙂 să ne dăm drumul să fim, pur și simplu.

 

DETALII

Perioada: 4 întâlniri de aproximativ patru ore fiecare, grupate în două weekenduri consecutive, astfel

Sâmbătă 10 februarie, ora 10.00 – 14.00

Duminică 11 februarie, ora 15.00 – 19.00

Sâmbătă 17 februarie, ora 10.00 – 14.00

Duminică 18 februarie, ora 15.00 – 19.00

Loc de desfășurare: Dali’s Studio

AdresăStr. Timotei Cipariu, nr. 11, ap. 1

 

Preț: 450 ron (avans pentru înscriere 250 ron)

Reducere: 400 ron

  • pentru cei care au participat la cursurile mele anterioare
  • pentru cei care achită întreaga sumă la început
  • pentru cei care mai aduc pe cineva la curs

 

ÎNSCRIERI

Înscrierile se realizează până cel târziu la data de 6 februarie 2017 prin completarea formularului de mai jos și plata unui avans de 200 ron sau a taxei de înscriere în întregime. Pentru cei care optează pentru prima variantă, restul de plată se va face înainte de finalizarea cursului, cel târziu 20 noiembrie.

Formular de înscriere

Modalitate de plată:

Avansul sau contravaloarea cursului va fi achitată înainte de începerea acestuia către:

Nume: OBIECTIV CREATIV SRL D

IBAN:   RO03BTRLRONCRT0372405301

deschis la: BANCA TRANSILVANIA

Timișoara

cu menţiunea: “Atelier vocatie”.

După plata taxei veți primi un email de confirmare pentru înscrierea la curs.

Număr maxim de participanți: 8 persoane. Număr minim de participanți: 4 persoane.

Cursul se va ține doar dacă se va aduna numărul minim de participanți. Dacă nu se întrunește numărul minim de participanți taxele de înscriere deja achitate vor fi returnate în întregime.

 

informații suplimentare:

Email: claudia.tanasescu@gmail.com