Servicii foto

Îmi place să fotografiez diverse tipuri de evenimente pentru că este un amestec de a surprinde momente unice, a fi alert și creativ, a te conecta cu subiectul și a fi invizibil, în același timp. Aduc pasiune, experiență și creativitate în fiecare sesiune foto pe care o realizez, indiferent dacă clientul este o companie, un ONG sau o familie. 

Am experiență de peste șase ani în fotografia de evenimente corporate, culturale, sportive, sociale, caritabile,  conferințe, evenimente ale firmelor, instituțiilor și ONG-urilor, precum și proiecte cu finanțare europeană sau națională. Sunt deschisă la colaborări pe proiecte complexe unde este nevoie de fotografie conceptuală, documentară, pentru website-uri, fotoreportaj.

Realizez fotografii și la evenimente ale firmelor – conferințe, prezentări de produs, evenimente pentru angajați, team buildinguri, petreceri, precum și portrete tip business.

De asemenea, îmi place să fac fotografii la evenimente de famile, ofer sesiuni foto cu familii sau individuale.

Dacă doriți să faceți cadou o fotografie înrămată sau să decorați un spațiu, puteți alege orice fotografie de pe site.

Contactați-mă pentru o ofertă de preț dacă doriți să realizez fotografii pentru evenimentele sau proiectele voastre. Email: claudia.tanasescu@gmail.com

 

Fotografii la evenimente ale firmelor, instituțiilor și ONG-urilor

Este un mediu în care am fost și sunt implicată în Timișoara, îl cunosc și mă simt în largul meu. Înțeleg importanța fotografiilor în documentarea și promovarea unor astfel de evenimente și elementele pe care trebuie să le conțină fotografiile pentru a duce mesajul mai departe.

Câteva din organizațiile pentru care am realizat fotografii pe diverse proiecte au fost: Fundația Comunitară Timișoara, Institutul Francez Timișoara, Școala Mamei Junior, Asociația Look Inside, Muzeul de Artă Timișoara, Asociația Melopolis, Timișoara Gospel Project.

Fotografie pe proiecte 

Recunosc că este genul de fotografie care îmi place cel mai mult pentru că este cel mai divers și creativ.

Un exemplu de proiect în cadrul căruia am realizat fotografie de turism, de eveniment, fotoreportaj, am scris articole de turism despre Timișoara și am realizat interviuri în comunitățile locale este Merg în Timișoara

 Fotografii la evenimente culturale, sociale, sportive, festivaluri

Mediul cultural din Timișoara este foarte divers și în continuă dezvoltare. Îmi place să surprind în fotografii atmosfera diverselor evenimente – concerte, expoziții, dansuri, teatru, recitaluri de poezie, festivaluri, manifestări culturale diverse în aer liber. 

Câțiva dintre artiștii și evenimentele pentru care am realizat fotorgafii de acest gen sunt: Alexandra Ușurelu, Salsa Addicted Festival, Caravana Filmelor TIFF, Emil Kindlein Silver Microphones, Blazzaj, Street Delivery, Acces Art, Support Art Festival.

Fotografii la evenimente de familie

Fac fotografii la cununii, botezuri, zile de naștere ale copiilor, sesiuni foto cu familii și copii, sesiuni foto cadou cu diverse ocazii. Cred că oamenii arată cel mai bine așa cum sunt, naturali și că cele mai importante sunt momentele irepetabile și emoțiile autentice, pe care încerc să le surprind în fotografii la astfel de evenimente.

Mai multe fotografii de la evenimente de familie pe pagina de facebook: Timpul trece, fotografiile rămân