Servicii foto

Îmi place să fotografiez diverse tipuri de evenimente pentru că este un amestec de a surprinde momente unice, a fi alert și creativ în același timp, de a te conecta cu subiectul și a fi invizibil, în același timp.

De asemenea sunt deschisă la colaborări pe proiecte complexe unde este nevoie de fotografie conceptuală, documentară, pentru website-uri, fotoreportaj, etc.

Fotografii la evenimente de familie

Fac fotografii la botezuri, zile de naștere ale copiilor, sesiuni foto cu familii și copii, sesiuni foto cadou cu diverse ocazii.

Cred că oamenii arată cel mai bine așa cum sunt, naturali și că cele mai importante sunt momentele irepetabile și emoțiile autentice, pe care încerc să le surprind în fotografii la astfel de evenimente.

 
Mai multe fotografii de la evenimente de familie pe pagina de facebook: Timpul trece, fotografiile rămân

 

Fotografii la evenimente culturale, sociale, sportive, festivaluri, evenimente caritabile și ale ONG-urilor

Este un mediu în care am fost și sunt implicată în Timișoara, îl cunosc și mă simt în largul meu. Înțeleg importanța fotografiilor în documentarea și promovarea unor astfel de evenimente și elementele pe care trebuie să le conțină fotorgafiile pentru a duce mesajul mai departe.

Fotografii la evenimente ale firmelor

Fac fotografii la evenimente ale firmelor: conferințe, prezentări de produs, party-uri de Crăciun sau cu alte ocazii, teambuildinguri.

 

Fotografie pe proiecte 

Recunosc că este genul de fotografie care îmi place cel mai mult pentru că este cel mai creativ.

Un exemplu de proiect în cadrul căruia am realizat fotografie de turism, de eveniment, fotoreportaj, am scris articole de turism despre Timișoara și am realizat interviuri în comunitățile locale este Merg în Timișoara