Servicii foto

Ofera o fotografie in dar

Sincer, eu întotdeauna am probleme ce cadou să iau, mai ales așa un cadou simbolic, pentru că toți avem de toate. Așa că m-am gândit sa vin cu o idee de cadou, acum de Paște sau și cu alte ocazii: fotografii înrămate. Pentru prezentare am făcut și un mic magazin pe site, ceva ce voiam demult să fac. Deocamdată este doar la început, dar o să tot adaug produse….sper și cartea în curând :)

A fost o ocazie și de a trece prin toate fotografiile pe care le-am făcut în ultimii 7-8 ani și mi-am dat seama încă o dată cât de dificil este să selectezi fotografii, fie că sunt pentru un cadou, o expoziție sau portofoliu. Și de asemenea, cât de necesară este activitatea asta pe parcursul căreia stai chircit la birou ore întregi și te întrebi pentru ce ”pierzi” atâta timp și devine frustrant. Însă cred că e ceva ce trebuie făcut: a te uita în urmă la munca pe care ai făcut-o, pentru că și fotografiile sunt o muncă, de a selecta ce este bun, de a o pune în ordine fotografiile, de a le prezenta într-o formă accesibilă ție și altora (pentru că dacă stau pe un hard sau pe facebook răspândite efectiv se pierd), de a le imprima. Cred că fiecare fotograf este foarte atașat de fotografiile pe care le face și este foarte greu să le apreciezi obiectiv. Asta presupune și să vezi cum ai evoluat (dacă ai evoluat), să renunți la a mai prezenta fotografii de care ești legat afectiv dar despre care îți dai seama că nu sunt așa de bune, cel puțin după standardele actuale, iar asta este un mic sacrificiu prin care trebuie să treci. Într-un fel, această privire în urmă este ceva ce intervine când poate e timpul să treci la altă etapă, ceva ce am simțit și eu în ultima vreme în ceea ce privește fotografia. Dar mai multe despre asta cu altă ocazie. 

Acum am printat și înrămat mai multe fotografii cu tematică de primavară (vezi mai jos). Am făcut o galerie „best of”, însă oricare din fotografiile mele din portofoliu sau de pe blog poate fi solicitată spre printare și înrămare. 

De data aceasta am facut o singură dimensiune, pentru a fi mai ușor de ales (eu cu siguranță am problema alegerii din prea multe opțiuni  dar și ca prețul să fie accesibil pentru un cadou simbolic. Pe lângă asta, sunt rame de dimensiune medie, cu suport, care se pot ușor integra în spații mai restrânse la bloc sau la birou. Deci, dimensiunea 15×20 cm, rama lemn natur (pentru fotografiile color) sau ramă neagră (pentru fotografiile alb negru).

Preț 30 lei/bucata. Am si oferte speciale, pentru că se poartă: 4 bucăți la 100 lei. Plus o plăsuța de cadou pentru fiecare fotografie, așa că e gata de cadorisit. 

Mai multe opțiuni de fotografii și dimensiuni aici 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *