Calatorie, Strainatate

Hippie hippie shake :)

"hippie"

Fotografia din stanga a colajului apartine lui Robert Altman, unul dintre fotografii mei preferati, a carui carte “The Sixties” o ador! Cred ca nici nu trebuie sa fii hippie ca sa-ti placa fotografiile lui superbe care spun povesti simple si adevarate despre spiritul anilor 60 si miscarea flower power. Este atata bucurie, simplitate si candoare in fotografiile lui cu oameni dansand, razand, tinandu-se de maini, imbratisandu-se sau dansand, incat ma face sa zambesc de fiecare data cand le privesc.

Fotografia din dreapta colajului am facut-o la festivalul OutJazz in Lisabona. Imi place mult efectul pe care il are muzica live asupra oamenilor, aceea bucurie necontrafacuta pe care o vezi pe fete,  aceea pierdere a auto-controlului cand iti lasi corpul sa fie una cu muzica. Si asta va fi la fel, fie in anii 1960 sau 2060. Sau cel putin mi-ar place sa cred ca viitorul va pastra asta.

Si va las cu un cantec din care emana acelasi spirit ca in fotografiile lui Robert Altman: I got life, din filmul definitoriu pentru acea generatie, Hair. Sper sa va ridice de pe scaun :)

For the English version of this article, go here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *