Proiecte, Timisoara

Fotografia de marti #03

"peisaj urban"
Peisaj urban

O fotografie realizata in Timisoara, nu departe de unde locuiesc. Cred ca am trecut de sute de ori pe aici, insa niciodata in anotimpul si la ora cand soarele proiecteaza perfect umbrele copacului si semaforului pe peretele casei alaturate. Sau e foarte probabil sa fi trecut si sa nu le fi observat, fiind prea concentrata sa urmaresc cand semaforul se face verde, prea prinsa in ganduri sau in graba.

Aceasta fotografie imi reaminteste ca sunt atatea lucruri frumoase (si care merita fotografiate, din punctul meu de vedere) chiar in orasul si strazile care ne sunt decor vietii de zi cu zi. De multe ori chiar lucrurile cotidiene ne sunt cele mai necunoscute, pentru ca trecand zi de zi pe langa ele, credem ca le cunoastem si nu le mai vedem cu adevarat, tanjind dupa locuri (sau oameni) noi, care sa ne uimeasca. Obisnuinta este un fel de orbire la frumusetea fiecarei zile, care pare exact la fel cu cealalta.

Sper ca te va inspira si pe tine sa privesti cu ochi noi lumea de langa tine, ca si cum ai vedea-o pentru prima data. In fiecare zi.

Daca ti-a placut, spune si la prieteni. Multumesc!

[green]Inscrie-te la Newsletter[/green]        [blue] Like pagina mea de facebook[/blue]

For English go here

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *