Despre cursuri

Pasiunea mea pentru fotografie a evoluat firesc în direcția de a dori să împărtășesc și cu alții ce știu…și ce nu știu :) toată experiența mea, adică.

De ce un curs foto? Nu sunt destule? Nu poate fiecare să învețe singur?

Da și nu.

Eu cred cu tărie că a învăța presupune și o relație umană, nu e doar o simplă transmitere a informațiilor. Profesorul se pune și pe sine acolo, o parte din sine, din experiența sa. Gândiți-vă la materiile care v-au placut cel mai mult în școală. Au fost cele la care ați avut profi faini. Și asta v-a influențat poate drumul de viitor.

Normal că poți citi singur articole, cărți, tutoriale foto și e chiar recomandat (și eu citesc și voi continua să învăț toată viața). Dar cred că lumea asta devine prea tehnologizată și asta duce la izolare: fiecare în fața ecranului sau, fiecare cu aparatul său.

E cu totul altceva cand ai un prof care să-ți trezească dragostea de o materie, de o activitate. Când poți interacționa cu alți oameni care învață împreună cu tine. Când primești feedback live, la fața locului, când poți întreba în momentul în care se ivesc întrebările, nedumeririrle, adică atunci când ești pe teren la pozat. Când ești într-un mediu care-ți impulsionează creativitatea și iți dă un imbold spre a-ți urma pasiunile, spre a descoperi lucruri, locuri, oameni noi, spre a ieși din „cutiuță”.

Asta încerc să fac și eu la cursurile și workshopurile pe care le țin.

Dacă am reușit…îi las pe foștii cursanți să vorbească, prin

Testimoniale

Pentru a vă face o idee și despre atmosfera de la cursuri, puteți vedea și galeria cu

fotografii de la cursuri

 

Sunt câteva cursuri care au devenit un fel de tradiție și le țin în fiecare an.

Cursul de inițiere în fotografie

 

Timisoara Photo Discovery Tour

 

Foto-explorator al lumii interioare

 

În curând aici vor fi toate cursurile trecute și viitoare…

(Până atunci le găsiți pe blog)