Uncategorized

Curs online: Foto-explorator al lumii interioare

De mult timp voiam sa tin din nou cursuri legate de fotografie, prima mea dragoste, dar am fost prea prinsa cu partea de ghid de turism. Se pare ca nu reusesc sa fac mai multe lucruri in acelasi timp, cand toate imi cer o dedicare mare.

Ei bine, acum, in situatia actuala, in sfarsit am timp si vreau sa „profit” de situatie…ceea ce va indemn sa faceti si voi. Putem alege sa ne umplem acest timp cu ceva frumos si constructiv.

Asa ca m-am folosit de timpul acesta ca sa revizuiesc unul din cursurile mele preferate, poate pentru ca e cel mai personal. E inspirat din experienta mea, practic asta am facut timp de mai multi ani, am explorat lumea mea interioara si exterioara cu ajutorul fotografiei si scrisului. Stiu ca poate parea genul de activitati de care te poti lipsi – adica nu par vitale, esentiale, utile – dar mie mi-au adus multe lucruri bune si m-au ajutat sa ma cunosc, sa ma exprim autentic si… sa fac tot ceea ce fac in prezent.

E un timp in care activitatile exterioare sunt mai reduse si suntem mai indreptati spre interior, asa ca m-am gandit ca acest curs s-ar potrivi. E un curs online, deci nu se ia nici un virus, decat cel creativ…sper  Poate fi facut exclusiv in interior, inscusiv cu copii un pic mai maricei.

Si nu va temeti, nu trebuie sa va pricepeti la fotografie sau scris. Sunt suficiente pentru curs un telefon, un pix si o foaie.

P3040820.jpg

Si acum, cate ceva despre curs

Ce este?

Curs online de auto-cunoaștere și exprimare creativă, prin care:  

  • Explorezi prin fotografie, scris și exerciții creative teme importante din viața ta
  • Scoți la iveală comori ascunse din tine prin intermediul creativității
  • Folosești limbajul simbolic al imaginilor și cuvintelor pentru a aduce lumină asupra a tot ce este mai bun în tine și în viața ta
  • Primești un imbold spre joacă, autenticitate, creativitate care se va reflecta și în alte aspecte ale vieții tale  

Cum functioneaza?

Cursul durează 3 săptămâni. În fiecare luni, miercuri și vineri veți primi prin email o temă care presupune fotografie și scris. Temele sunt special concepute pentru a vă stimula să explorați lumea voastră interioară și exterioară în moduri inedite și creative.

P9990793-2.jpg

Daca doriti sa impartasiti temele voastre, vom avea un grup privat pe facebook. Mi se pare important sa impartasim creatiile noastre, dar nu e obligatoriu. 

Despre curs

În fiecare săptămână vom aborda o temă specifică, concentrându-ne asupra unui aspect al vieților noastre, astfel:

Săptămâna 1. Cine sunt eu?
Săptămâna 2: Lumea mea
Săptămâna 3: Comori interioare

Detalii organizatorice și înscriere:

Durată: 25 martie – 13 aprilie 2020
Preț: 100 lei
Reducere: 90 lei pentru cei care au participat la oricare din cursurile mele anterioare

Înscrierile se vor face cel târziu până la data de 24 martie prin completarea formularului de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8q0xCD-4FUT8lna-BL10qpRVSD-YFUBj0l8GbwRkK2Hl7dA/viewform?vc=0&c=0&w=1

și plata taxei de înscriere în contul de mai jos cu mentiunea ”Curs foto-explorator”
Cont: SC OBIECTIV CREATIV SRL
IBAN: RO03BTRLRONCRT0372405301
Deschis la: BANCA TRANSILVANIA

Înscrierea se consideră definitivă după achitarea taxei de participare. Veți primi un email de conformare în acest sens.

Pentru ca este un curs online, nu necesita asa multe pregatiri, asa ca incepem miercuri, in 25 martie și terminăm luni, 13 Aprilie, numai bine, înainte de Paște, urmând să primiți mailuri, după cum am spus, miercuri și vineri si luni.

Sper sa va placa 

Va astept cu drag! 
 
PS:
 
 
Testimoniale (de când am ținut cursul live, cu un grup):

„Creativitatea prin joc, prin lucrul cu diverse obiecte mi-a stimulat imaginatia. La inceput m-am simtit un pic blocata insa incet inset mi-am dat seama ca pot realize orice, indiferent ca e o scena din viata mea sau ceva simbolic. Temele mi-au starnit interesul si mi s-au parut interesante…” (Mirona)

„Pentru mine cursul a fost o provocare, am descoperit prin joaca unele particele din mine insami, neexplorate in modul acesta pana acum si s-au plantat seminte frumoase care sper sa rodeasca in viitor. (Andreea)

“Întâlnirile Claudiei sunt despre (re)conectare interioară pentru a da suflet la ce te înconjoară!” (Valentin)

Fotografii – tot de la cursul în grup – dar cam așa ceva va face fiecare participant și de unul singur la cursul online.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *