Uncategorized

Creative DiscoverYou – curs online

Explorează prin fotografie, scris și exerciții creative teme importante din viața ta

Scoate la iveală comori ascunse din tine prin intermediul creativității

Folosește limbajul simbolic al imaginilor și cuvintelor pentru a aduce lumină asupra a tot ce este mai bun în tine și în viața ta

Primește un imbold spre joacă, autenticitate, creativitate care se va reflecta și în alte aspecte ale vieții tale

Dacă vă surâd ideile de mai sus, vă invit la un curs online de auto-explorare și exprimare creativă.

Pentru cei care mă cunoașteți sau ați mai fost la cursurile mele, Creative DiscoverYOU este varianta online a cursului Foto-explorator al lumii interioare pe care l-am ținut de câteva ori și a avut ecouri foarte bune în rândul participanților. Puteți citi mai multe despre acest curs aici. Și fotografii aici

Cum funcționează?

Cursul durează 4 săptămâni. În fiecare luni, miercuri și vineri veți primi prin email o temă care presupune fotografie, scris sau o activitate creativă. Temele sunt special concepute pentru a vă stimula să explorați lumea voastră interioară și exterioară în moduri inedite și creative.

Nu durează mai mult de 15-30 de minute să faceți temele propuse. Dar puteți explora și mai în profunzime, în funcție de cum vă inspiră sau cum aveți timp.

De asemenea, avantajul cursului online este că îl puteți face în ritmul vostru și vă este accesibil oricând. Temele propuse sunt adevărate instrumente care vor rămâne cu voi și le veți putea folosi în mod repetat și după terminarea cursului.

Întotdeauna împărtășirea cu alți oameni aduce un plus creațiilor și explorărilor noastre și este un act de curaj. De aceea, vom avea un grup privat de facebook creat special pentru cei care se înscriu la curs, unde puteți împărtăși temele și fotografiile pe care le realizați. Doar dacă doriți! Nu este obligatoriu să postați sau să împărtășiți online.

Cursul este pentru oricine… pentru că oricine este creativ :) Nu trebuie să aveți experiență în fotografie sau scris.

Despre curs

În fiecare săptămână vom aborda o temă specifică, concentrându-ne asupra unui aspect al vieților noastre, astfel:

Săptămâna 1. Cine sunt eu?

Cunoaște-te pe tine însuți este un dicton care a preocupat oamenii dintotdeauna, dar transpus în viețile noastre, nu e întotdeauna așa de simplu. Unul dintre cele mai grele subiecte de fotografiat, suntem chiar noi înșine, și aici nu mă refer la o imagine fabricată, gen selfie.

Săptămâna 2. Ce îmi doresc? versus Ce am?

Toți ne dorim multe lucruri, iar ce ne dorim spune ceva despre noi și ne direcționează acțiunile zilnice și pe termen lung. Dar este greu uneori de cunoscut dorințele care contează cu adevărat. Pe de altă parte, tot timpul alergăm după lucruri pe care ni le dorim, dar oare apreciem cu adevărat ce avem?

Săptămâna 3 Ce muncesc?

În cadrul acestei teme vom explora întrebări precum: Care sunt talentele tale? Le folosești în munca pe care o faci acum? Ce muncă ți-ar plăcea și ți s-ar potrivi? Care este vocația ta?

Săptămâna 4. Încotro?

În ultima săptămân privim spre viitor, tot cu ajutorul cuvintelor și imaginilor, folosite creativ.

Detalii și înscriere

Durată: 1 – 28 ianuarie 2018

Preț: 120 lei  (doar 30 de lei pe săptămână)

Reducere: 100 lei

Pentru cei care au participat la cursurile mele anterioare

Pentru cei care achiziționează cursul până la 23 decembrie 2017

Înscrieri:

Înscrierile se vor prin completarea formularului de mai jos

Formular de înscriere

și achitarea taxei de participare în contul de mai jos, cu mențiunea ”Curs Creative DiscoverYou”

Nume: OBIECTIV CREATIV SRL D

IBAN:   RO03BTRLRONCRT0372405301

deschis la: BANCA TRANSILVANIA

TIMIȘOARA

Înscrierea se consideră definitivă după achitarea taxei de participare.

Puteți renunța la curs doar înainte de începerea lui, caz în care vă va fi returnată în întregime taxa de participare. După începerea cursului, nu se asigură rambursarea taxei, datorită naturii cursului. 

Testimoniale

Iată și câteva impresii din partea participanților la cursurile live

„Creativitatea prin joc, prin lucrul cu diverse obiecte mi-a stimulat imaginatia. La inceput m-am simtit un pic blocata insa incet inset mi-am dat seama ca pot realize orice, indiferent ca e o scena din viata mea sau ceva simbolic. Temele mi-au starnit interesul si mi s-au parut interesante…” (Mirona)

„Pentru mine cursul a fost o provocare, am descoperit prin joaca unele particele din mine insami, neexplorate in modul acesta pana acum si s-au plantat seminte frumoase care sper sa rodeasca in viitor, deschiderea spre a scrie, spre a nu ma opri din a face fotografii, spre a ma juca mai mult. E greu, dar fain :) sa-ti dai timp, sa te descoperi pe tine si pe ceilalti.” (Andreea)

„Multumesc, Claudia! A fost mai mult decat un curs, o experienta de viata orientata spre interior, aducatoare de bucurie! Astept urmatoarele provocari ” (Adina)

Mai multe testimoniale aici.

De ce? Experiența mea

Acest curs este inspirat din experiența mea personală în ceea ce privește fotografia, scrisul și creativitatea. Eu nu am făcut dintotdeauna asta. Eram bună la mate, am studiat științe economice și mă uitam de departe, cu admirație la persoanele care făceau chestii creative, însă nu credeam că eu aș fi bună la așa ceva.

În urmă cu câțiva ani, când am început să fotografiez și să scriu, iar mai apoi să am un blog, parcă s-au deschis larg ușile și s-a aprins lumina în interiorul meu.

Am observat de-a lungul acestor ani că fotografia, scrisul și exercițiile creative sunt un instrument foarte bun de autocunoaștere, de expresie a adevăratului eu, de acceptare, dar și de acțiune. Am început încet încet să îmi dau seama care sunt darurile, talentele, potențialul meu și să încerc să le folosesc, spre bine, dar și spre împărtășire cu ceilalți. Am observat pe propria piele că această explorare creativă a lumii interioare a pus în mișcare niște resorturi care în final a avut și are efecte benefice în toate aspectele vieții mele. Dar roadele nu se culeg imediat, ci în timp și în feluri în care nu te aștepți.

Dacă vorbim strict de fotografie, este deja cunoscut că o fotografie spune la fel de multe despre subiectul fotografiat, cât și despre cel care fotografiază. Fotografia și scrisul nu te ajută doar să te cunoști mai bine dar, prin faptul că pot fi împărtășite într-o formă concretă, ajută și să te exprimi drept cine ești cu adevărat în fața lumii. Autenticitatea este foarte greu de trăit, după cum ași observat, poate. De aceea, limbajul simbolic al imaginilor este un bun mediu de exprimare și împărtășire.

Iar în ceea ce privește scrisul este deja cunoscut că faptul de a scrie face lumină în interiorul nostru și ne ajută să ne vedem mai bine. Faptul de a pune în cuvinte lumea din interiorul nostru ne oferă concretețe gândurilor, ne limpezește problemele, dar ne și mobilizează la acțiuni concrete.

Practic toată această experiență am pus-o în acest curs și doresc să o împărtășesc și cu alții în speranța că le va fi de folos.

Sincer să vă spun, am ezitat a crea un curs online, pentru că și așa stăm atât de mult în fața calculatorului, telefonului și eu cred în conexiunile dintre oameni. Dar pe de altă parte, am participat la cursuri online care au avut un impact mare asupra mea. Așa așa că a fost un imbold pentru mine de a oferi o experiență de valoare și prin cursuri online.

În plus, toată lumea e foarte ocupată și mai mulți oameni mi-au spus atunci când am ținut cursul live că, deși ar dori să participe la curs, nu ar putea să fie prezenți la toate întâlnirile. În varianta online fiecare face în ritmul lui cursul.

Un alt avantaj este că, fiind un curs online, îl puteți face de oriunde sau poate fi și un cadou frumos de Crăciun pentru cineva drag de aproape sau de departe (îl puteți chiar face împreună).

 

1 thought on “Creative DiscoverYou – curs online

  1. […] reușit cum pe finalul anului să lansez și un curs online, ceva ce îmi doream de mult să fac: Creative DiscoverYOU – un curs de auto-cunoaștere și expresie personală prin creativitate în sens larg […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *