Timisoara

Calendar 2017

img_7232img_7234

Ca în fiecare an, a sosit perioada calendarelor. Anul acesta le-am făcut un pic mai deosebite.

În primul rând calendarul este dedicat în întregime Timișoarei, poate pentru a lansa o invitație de a ne privi cu ochi mai buni, mai atenți, mai interesați și în final mai cu drag, orașul.
Așa că fotografiile sunt un fel de “Best of Timisoara” din ce am realizat până acum, nu sunt tipicul fotografiilor turistice  (în imaginea de mai jos aveti un colaj cu fotografiile cuprinse în calendar).

.

poze-calendar-colajÎn plus, m-am gândit ca acest calendar sa nu fie efemer  așa că fotografia aferentă fiecărei luni se poate decupa pe linia punctată (pre-taiată) și devine o vedere, pe care o puteți trimite sau colecționa. În imaginile de mai jos se vede cum pe verso-ul fiecarei imagini este un template de vedere cu descrierea imaginii din luna respectivă.

img_7236 img_7237Este un calendar de birou, dimensiuni 21×11 cm, imprimat pe hârtie specială, dedicată vederilor.

Prețul este 25 de lei/bucata. Pentru 5 bucăți 100 lei.

Ca în fiecare an, o parte din încasările pe calendare vor fi folosite pentru a cumpăra cadouri de Crăciun (alimente și produse casnice) unei familii sărace.

Cred că este un cadou frumos pentru oricine iubeste Timisoara, mai ales acum că se apropie Crăciunul și anul nou, pentru cei plecați în străinătate sau pentru cine dorește să redescopere orașul.

Daca doriți, vă rog să mă anunțați. Contact: claudia.tanasescu@gmail.com
Multumesc.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *